Fejsbuk: Lažni profil Harisa Džinovića

Lažni „Haris“ se nije sjetio imena svoje majke za koju je molio da se hitno prebaci u bolnicu

Od kad postoji Fejsbuk, postoje i lažni profili. Na meti onih koji ih prave su, uglavnom, javne ličnosti. Tako se mnogi često čude kako „Brega, Čola, Šerbedžija, Muslimović, Bešlić….“ imaju vremena da po čitav dan provedu uz kompjuter.

Džinović: Ko mu laže iza leđa?

Džinović: Ko mu laže iza leđa?

Nedin Biogradilić, kreator najveće kopačke na svijetu, nedavno je na „fejsu“ nakon nekoliko godina „posta“ ponovo uspostavio kontakt sa dugogodišnjim prijateljem Harisom Džinovićem. Ne razmišljajući da je profil lažnjak, Nedin se na čatu prvi javio „Harisu“.

Komunikacija je bila na početku uobičajna, ali me u startu začudila hladnoća kod mog prijatelja. Hare i ja smo nekada ludovali po Jahorini ali i nakon rata ostali smo u kontaktu sve dok obaveze i ovo ludo vrijeme nije prekinulo kontakt. Naravno da sam se obradovao kad me prihvatio za prijatelja na Fejsbuku. Posumnjao sam kada me u pola tri ujutro nazvao i zamolio da mu majku prebacim do bolnice. Odgovor je bio „da, da“, a kada sam ga upitao „kako ti se ono majka zove“ uslijedila je pauza, a onda i odgovor „ne znam ti ja to!“. Shvatio sam da je to „lažni Haris“ i upitao sam ga zašto se lažno predstavlja. Automatski se isključio, a ja sam njegov profil „elegantno blokirao“. Budala i drva nikada nestati neće – priča nam Nedin.

Izvor: http://www.expressmag.ba/top-news/3319-fejsbuk-lazni-profil-harisa-dzinovica.html

(Visited 156 time, 1 visit today)