Haris Džinović: Nikada ne govorim da su moje pesme hitovi

Čuveni pevač će od sledeće nedelje pa na svaka tri meseca puštati po jedan sing: bio sam lenj da snimam spotove, sada ću to ispraviti

SNIMANjE spotova ne spada u omiljeni deo njegovog posla, ali je čuveni pevač Haris Džinović ipak odlučio da ekranizuje novu pesmu „Kalup tvoga vrata.“ Nova numera zapravo predstavlja najavu njegovog novog albuma, koji će pripremati na posve neobičan način.

– Pesma „Kalup tvoga vrata“ prva je u nizu singlova koje ću od naredne nedelje objavljivati na svaka dva, tri meseca, pa će do kraja sledeće godine sve te pesme biti objedinjene kao jedan album.

– Skroman sam čovek i nikada za svoje pesme unapred nisam tvrdio da će postati hitovi, pa tako neću ni za ovu. Oprezan sam u izjavama pa jedino što mogu da kažem je da se nadam da će je narod prihvatiti i zavoleti – kaže legendarni muzičar, koji je neke od kadrova snimio u TC „Stadion“, neke na pozorišnim daskama, a sve to kako bi ispravio ranije greške.

– Nisam malo, nego mnogo lenj, pa se zato ne odlučujem na snimanje spotova. Ovaj put se nije bio izuzetak, nego ispravljanje grešaka koje sam napravio sa pesmama prethodnih godina, koje su trebale da budu praćene spotom, ali eto nisu – kaže Džinović, koga očekuje veoma naporan period, budući da 24. decembra ima koncert u Novom Sadu, dok će ga Beograđani slušati u Sava centru 27. i 28. decembra.

Preneto sa http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:466932-Haris-Dzinovic-Nikada-ne-govorim-da-su-moje-pesme-hitovi

(Visited 41 time, 1 visit today)