Haris Džinović oduševio Subotičane

U Hali sportova pred oko 2.000 Subotičana, sinoć je svoj dugonajavljivani koncert održao popularni pevač narodne muzike Haris Džinović. S obzirom da je u našem gradu gostovao pre više od deset godina, publika ga se itekako zaželela, što dokazuje sjajna atmosfera koja je sinoć vladala u Hali.

Neposredno pred početak koncerta porazgovarali smo sa Harisom Džinovićem od kojeg smo saznali da Suboticu najviše pamti po teniskim turnirima, s obzirom da se rekreativno već duži niz godina bavi ovim sportom. „Ja volim Vojvodinu jer su, za razliku od cele bivše Jugoslavije ovde ljudi najsrdačniji i najtopliji, i to je nešto što ostavlja najsnažniji utisak“, dodao je Haris.

14660-haris-dzinovic

Koncert je počeo u 20.30, i trajao je dva sata, tokom kojih je Haris otpevao neke od svojih najvećih hitova, ali i pesme koje je on pisao za svoje kolege. „I tebe sam sit kafano“ , „Samo zbog tebe sam tu“, Nevolja moja“… pesme su koje su u glas pevale kako starije, tako i mlađe generacije.

Sudeći po reakcijama publike i atmosferi koja je bila više nego sjajna, sa sigurnošću možemo reći da je koncert opravdao očekivanja.

 

 

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

U razgovoru sa našim sugrađanima saznali smo da su veoma zadovoljni koncertom i da je Haris svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima i pesmama ponovo dokazao da je veliko ime na našoj estradi.

Izvor: http://www.subotica.com/vesti/haris-dzinovic-odusevio-suboticane-id14660.html

(Visited 30 time, 1 visit today)