Haris Džinović: “Pariske kapije” evociraju uspomene…

Haris Džinović je u studiju televizije Pink predstavnicima sedme sile promovisao novi singl Pariske kapije. Tom prilikom evocirao je uspomene na francusku prestonicu u kojoj je živeo.

– Poslednjih godina u Pariz idem lepim povodom, iako svaki pomen imena tog grada za mene nije lep, budući da sam u njemu boravio tokom ratnih godina rekao je veliki boem koji će uskoro u gradu svetlosti i rodnom Sarajevu snimiti spot, u kome je trebalo da glumi njegova supruga Melina.

– Melina je zadužena za stajling. Nije htela da glumi u spotu iako joj se veoma dopao scenario u kome žena ostavlja muškarca – našalio se Haris.

haris-i-melina-dzinovic

Džinović je u šeretskom maniru otkrio da je pesma Muštuluk sa prethodnog albuma veći hit od pesama svetski poznate Lejdi Gage.

– Pesma „Muštuluk” dogodi se jednom u deset godina. Na internetu je preslušana više od četrnaest miliona puta. Sudeći po tome, Lejdi Gaga je miš za mene – istakao je Džinović.

Koncert u Centru Sava nije želeo da najavljuje, tvrdeći da njegova publika zna šta od njega može da očekuje.

Piše: Tijana Dimitrijević

Izvor: Originalno objavljeno na stranici http://www.hellomagazin.rs/inside-story/haris-dzinovic-pariske-kapije-evociraju-uspomene/ © Hello! magazin

(Visited 79 time, 1 visit today)