HARIS DŽINOVIĆ po prvi put u Zenici!

 HARIS DŽINOVIĆ po prvi put u Zenici!
Velika potražnja za ulaznicama!

Kralj meraka, Haris Džinović, priprema koncertni spektakl u Zenici koji će se održati 23. maja u Gradskoj areni Zenica. Radi se o velikom, solističkom koncertu koji će po prvi put održati pred publikom u Zenici a i regionu. 

POKLANJAT ĆEMO 20 ULAZNICA ZA SPEKTAKULARNI KONCERT U ZENICI!

Haris 2014 ZENICA

Haris u Zenicu stiže nakon jednomjesečne rasprodane koncertne turneje u SAD-u i koncerta u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“, u kojoj je nastupio nakon trideset godina, a ulaznice su doslovno razgrabljene čak dva tjedna prije termina održavanja koncerta.

Haris Džinović zaista je neprikosnovena glazbena zvijezda naših prostora. Njegov je glas jedinstven, njegove pjesme ponajveći hitovi na Balkanu, a ugovor s renomiranom europskom diskografskom kućom Poligram odavno mu je već osigurao popularnost i širom Europe, gdje je stekao neupitan glazbeni ugled među svjetskim zvijezdama.

Među njegove fanove i velike prijatelje danas spadaju i zvučna glazbena imena kao što su George Michael, Sting, Bon Jovi…. Pjevao je i surađivao s Gypsy Kingsima, ali i sa španjolskom sopranisticom Montserrat Caballé. Prilikom njezinog gostovanja na koncertu u Beogradu, osvojio je publiku izvedbama napolitanskih kancona poput „Dicitencello vuie“ te talijanskim klasicima poput „Torna a Surriento“, dok je u duetu s Monserrat briljirao u izvedbi „Non ti scordad di me“.  

Haris Džinović je izgradio svoj jedinstveni muzički stil za koji sam kaže da je mješavina glazbe Toma Jonesa i Safeta Isovića, a ljubitelji kvalitetne i dobre pjesme, te odlične atmosfere na zeničkom koncertu će se u to uvjeriti. 

Radi očekivano velikog interesa za Harisov predstojeći koncert u Areni Zenica, organizatori najavljuju da će ulaznice vrlo brzo biti puštane u pretprodaju. Publika može očekivati nezaboravnu večer uz hitove „Pariške kapije“, „Kalup tvoga vrata“, „Muštuluk“ s aktualnog albuma „Magic“ kojeg je na YouTubeu preslušalo preko 30 milijuna ljudi, „Pusti ljubav neka krene“, ali i sve one stare megahitove Harisa Džinovića koje vole sve generacije publike – „Tako mi nedostaješ“, „Jesul’ dunje procvjetale“, „Rano je za tugu“, „Ostarit ću, neću znati“ a neće nedostajati ne prekrasnih sevdalinki te romskih pjesama sa početka svoje karijere.

Fanovi Harisa Džinovića svoju ulaznicu za predstojeći spektakl mogu kupiti u svim poslovnicama BISS Toursa, u poslovnicama Centrotransa, i u sustavu www.Kupikartu.ba.

Izvor:
http://tnt.ba/clanak/show-3/haris-dzinovic-po-prvi-put-u-zenici-velika-potraznja-za-ulaznicama-853
http://zenicablog.com/2012-04-13-20-48-34/najave-desavanja/215-haris-dzinovic-u-areni-zenica-23-05/event_details.html

(Visited 163 time, 1 visit today)