Haris Džinović: Porodica i vino dovoljni za sreću…

– Kad spremam koncert, koncentrisan sam samo na repertoar, spokojan sam kad radim ono što najbolje znam – kad pevam – kaže za „Blic“ Haris Džinović pred tradicionalne novogodišnje koncerte u beogradskom Sava centru 25. i 29. decembara.

– Intimna atmosfera i blizina s publikom draž su koncerata u Sava centru, a publika koja tradicionalno dolazi na moje koncerte želi upravo to. Kad gledam sa scene, svi su mi isti, ko god da su, kolege, političari, elita, oni u prvim i oni u poslednjim redovima, na balkonima… Redosled sam pravio 20 godina i niko tu ne može da prođe preko reda.

Šta je recept za dobar koncert?
– Isključivo dobre pesme, a kažu da ih ja imam dosta.

Za Novu godinu pevate na trgu u Leskovcu.
– Tako smo odlučili. Kad pomislim na zimu, sneg i 31. decembar na otvorenom, prva asocijacija mi je hladnoća, ali snaći ću se, kao što sam i u svim dosadašnjim situacijama. Cena ovog posla su i ti dočeci van porodice, a da je drugačije, ne znam kako bih se snašao u kućnom ambijentu 31. decembra. Melina će s decom za Novu godinu negde otputovati.

haris-i-melina-dzinovic

Da li ste, kao i većina očeva, vezaniji za kćerku nego za sina?
– Priroda je udesila taj odnos, kao i druge stvari. Deca su mi podjednako draga i oboma pružam nesebičnu ljubav. Oni su moja najveća sreća, a logično je da se, shodno polu, čovek drugačije ophodi prema njima i suvišno je pričati da sam prema Đini nežniji.

Odajete utisak srećnog čoveka.
– Uvek ima želja, život nam i prođe u nekim maštanjima, što je dobra stvar. Ali, realno, ipak nemam velikih želja. Najbitnije mi je da je porodica dobro i da je obezbeđena, a što se mene tiče, baš me briga. Jedino mi je važno da ostanem u dobroj kondiciji, da odigram dobar teniski meč i popijem s prijateljima flašu dobrog vina.

Vaša supruga je nedavno imala reviju?
– Njoj je veoma stalo da uspe u modi. Ali nije se desilo preko noći, već iza toga stoji ozbiljan rad i zalaganje. Nisam video bolju reviju u svom životu jer je u produkciji slična revija onima koje gledamo na Fešn TV. Druga je stvar da li se to nekom sviđa ili ne. Svestan sam da Melina nije Žan-Pol Gotije ili Karl Lagerfeld, koji su svetski poznati. Teško je ostati u konfekciji u velikoj konkurenciji već pozicioniranih brendova jer se mora uložit mnogo novca. Melina dosta ulaže uz moju punu podršku, ali ukoliko ne bude komercijalizacije, nema svrhe nastavljati.

Izvor: Originalno objavljeno na stranici www.hellomagazin.rs/vesti/haris-dzinovic-porodica-i-vino-dovoljni-za-srecu/ © Hello! magazin

(Visited 209 time, 1 visit today)