Haris Džinović rasprodao prvi koncert

Popularni bosanski pevač družiće se treću godinu zaredom sa Beograđanima 27. i 28. decembra u Sava centru, a postoji mogućnost da na istom mestu održi i treći nastup.

LJUBITELJI dobre narodne i romske pesme imaće odličnu uvertiru za predstojeću najluđu noć, na tradicionalnim novogodišnjim koncertima Harisa Džinovića. Popularni bosanski pevač družiće se treću godinu zaredom sa Beograđanima 27. i 28. decembra u Sava centru, a s obzirom na to da je interesovanje publike veliko, postoji mogućnost da na istom mestu održi i treći nastup. Povodom beogradskih koncerata, Haris je u ponedeljak u Japanskom salonu dvorane na Savi održao konferenciju za medije, na koju je zakasnio pola sata. Nakon što je po ulasku u salu zatekao prazan konferencijski sto, pevač se u prepoznatljivom duhovitom maniru našalio sa novinarima.

– Neka prvo sednu organizatori, a ja ću doći posle. Ipak sam ja ovde najveća zvezda – rekao je Haris, koji je zauzeo svoje mesto tek posle degustacije vina generalnog sponzora koncerata. – Volim da pevam Beograđanima, pogotovo u Sava centru, zbog čega bih voleo da moji nastupi postanu tradicionalni. Publika je već upoznata sa mojim repertoarom, koji neću drastično menjati. Novi će biti samo aranžmani pesama. Otpevaću, najverovatnije, dve nove numere, ali njima neću mnogo pridavati pažnje jer znam da prolaze mlako na prvo slušanje. Postoji mogućnost da ću imati goste, o čemu ću odlučiti u poslednji momenat.

Karte, po cenama od 1.800, 2.100 i 2.400 dinara, za prvi koncert rasprodate su u rekordnom roku, što je organizatore podstaklo na to da razmišljaju o trećem nastupu. Publika, ali i Haris, pamte 1999, kada je u Sava centru održao osam koncerata zaredom, i dve godine kasnije čak devet.

– Mogli smo tada, da smo hteli, još pet nastupa da uradimo, tako da mi sada neće biti problem da pevam dokle god me publika bude tražila – poručio je Džinović, koji će 24. decembra nastupiti u novosadskom “Spensu”.

DISKOGRAFIJA NA KOLENIMA

PEVAČ je nedavno snimio spot za novu pesmu “Kalup tvoga vrata”, koja predstavlja uvertiru za singlove koje će izdavati tokom sledeće godine.

– Nemam nameru da snimam albume, jer je diskografija odavno pala na kolena. Izgubila je komercijalnu moć, CD-ove kupuju jedino najvatreniji obožavaoci. Ostali sve mogu pronaći na internetu. Više se isplati izdavati singlove mesečno, što ću i raditi – kaže Haris.

Preuzeto sa  http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:468841-Haris-Dzinovic-rasprodao-prvi-koncert

(Visited 96 time, 1 visit today)