Novogodišnji koncert Harisa Džinovića

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo, da će se u Velikoj dvorani SAVA CENTRA ,  dana 28. decembra 2015. godine, održati novogodišnji koncert jednog od najutentičnijih muzičara sa naših prostora HARISA DŽINOVIĆA.

Muzičar, tekstopisac, kompozitor, ali nadasve vrhunski pevač čiji neprolazni hitovi svaki put ispune dušu emocijom Haris Džinović,  nastupiće na sceni Sava Centra gde će svoje druženje sa beogradskom publikom provesti uz pesme koje plene dušu i koje su ispunjene nabojom emocija. Njegov moćan glas decenijama očarava publiku. On je jedinstvena pojava na muzičkoj sceni – hit mejker, instrumentalista i pevač, čije pesme su “ušle u narod“. Uz njih se merači, raduje, tuguje, sanja, zaljubljuje, rastaje…

haris-novogodisnji-savacentar-beograd-2015

Prvi je umetnik sa ovih prostora koji je autentičnu cigansku muziku, jednostavnošću aranžmana i načinom izvođenja,  približio narodu što se kasnije pretvorilo u opšti trend. Prodao je milionske tiraže i od Beograda do Zagreba napunio sve dvorane koje postoje.

Harisovim raskošnim glasom oduševljavali su se svetski velikani: Monserat Kabalje, Džordž Majkl, Elton Džon, Sting, Džeger, Džek Nikolson… a naša  publika  će imati priliku da na novogodišnjim koncertima uživa u Harisovom glasu i pesmama za srce i dušu.

Više informacija

Sava Centar – Milentija Popovića 911000 Beograd, Srbija

Prodaja ulaznica

  • Radno vreme blagajne:
  • 10:00-20:00 (radnim danom)
  • 10:00-15:00 (subotom)
  • i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

haris-novogodisnji-savacentar-beograd-2015

Online kupovina ulaznica

http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/haris-dzinovic-beograd-sava-centar-828737/performance.html

(Visited 590 time, 1 visit today)